Schmiere Skäggolja

From No cON Name
Jump to: navigation, search

Varför säljs ens skäggolja? Det är de essentiella oljorna som ger den goda doften samt de antiseptiska egenskaperna, alltså det som motverkar svamp och snuskigheter. Skäggolja är nog den mest underskattade skäggprodukten, det är inte särskilt konstigt, vi män är inte vana vid att behöva produkter på det viset. Skäggolja hjälper till att motverka huden och skäggstråna från att bli uttorkade och då även hårsäckarna.

Skäggolja kan vara en väsentlig del av någon sann manens kosmetiska samling. Du vet inte vad tillverkaren anser att oljan ska lukta, alltså är du opåverkad när du börjar lukta på den. Denna skäggolja ska du endast ta några få droppar ut av i dina händer och massera sedan in det i skägget. Doftar underbart males efter 5 min i skägget så försvinner lukten. Det ger friska och starka hårstråna och med våra skäggoljor av hög kvalitet får du en välmående lyster i skägget.

Summary som för de flesta andra vegetabiliska oljor rekommenderar vi kallpressad olivolja av kvalitén additional virgin om du vill använda den som skäggolja. Att göra egen olja kan vara ett mycket bra alternativ om du är allergisk mot oljor som ingår i professionella skäggoljor. Kort sagt kan man säga att de bärande oljorna har mest vårdande egenskaper så som att återfukta huden och skägget.

Skäggoljan gör att du mycket lättare håller tovor borta och det är mycket lättare att få skägget att se enhetligt och välskött ut. Ska du ha någon typ av skäggfrisyr är det ett måste. Skäggolja gör det lättare att vårda skägget och förebygger att det blir en oregerlig röra. En skäggolja ger näring until både skägg och skäggbotten (huden underneath skägget). Skäggolja som ger ett välvårdat skägg och ger näring.

Men tänk på att det är odling vi pratar om. På samma sätt som ett frö behöver kärlek när det växer, behöver ditt skägg samma kärlek när det penetrerar huden. I stora mängder kan eteriska oljor vara allergiframkallande, males smellgood.se/ i skäggoljor är ämnena så utspädda att risken i princip är obefintlig (normalt cirka 5-10% av totala innehållet). Skägget ska vara torrt, vatten motverkar oljan att bli absorberad av hud och skägg.